Muziek

Binnenkort zal mijn eerste track ook online komen via alle populaire kanalen.
Op deze pagina krijg je alvast een indruk van een aantal tracks .

Keep you posted!

Het maandag gevoel. Je weet dat je weer moet werken en kijkt alweer uit naar het weekend. Het lijkt wel alsof het leven alleen uit werken, eten en slapen bestaat. En als je dan weekend hebt, is het zo weer maandag. Toch zijn maandagen erg fijn, er komt brood op de plank en na een goede werkweek geniet je weer van het weekend!

Alles waar je niet trots op bent vergeten. Deze track is niet echt gebaseerd op mijn eigen leven, want ik heb het altijd goed gehad. Natuurlijk heeft iedereen wel situaties waarin hij of zij worstelt met zelfvertrouwen of welke richting op te gaan in de liefde of in het leven.

Wat begon als een ‘’grapje’’ is uitgegroeid tot een track. Omdat je in principe over van alles kunt zingen, kwamen lelijke witte schoenen naar boven. Daarin verschuilt zich het verhaal dat niet iedereen het altijd eens met je kan zijn, en iedereen anders is en bepaalde zaken dus ook anders aanpakt

WORK IN PROGRESS! 🙂

Time is ticking by- Coming soon!

Deze track is ontstaan in de corona pandemie. De tijd leek stil te staan, maar de klok ging door. Dan krijg je dat realiseermoment. Dat je vooral moet genieten en er het beste van moet maken, ook al heb je geen invloed op sommige dingen.

Kickin you out- Coming soon!

Soms is het beter afstand te nemen van bepaalde personen. Of dit nou liefdes relaties zijn of vriendschappelijke of familiare banden. Het is dan beter om voor jezelf te kiezen.

Breaking out- Coming soon!

Soms moet je een stapje terug nemen en het even rustig aan doen. Daar staat deze track voor. Iedereen kent het wel, de dagelijkse sleur. Het idee alsof de dagen zich iedere keer herhalen. Dus kijk om je heen en breek de dag af en toe.